SINGAPORE

3 MÅNDERS FORLØB

 

JEG ELSKER MIT ARBEJDE <3

At være coach, personlig træner, er for nogen måske bare et job men for mig er det en passion. Det at jeg kan være med til at gøre en forskel i folks liv. Det at mine piger går fra at have nogle problemer hvor de ikke kan finde hovede og hale i tingene el. til at få succes fra uge til uge. Se dem blomstre. Se dem få meget mere selvtillid. Se dem vokse 10cm selvom det videnskabeligt vis er umuligt, så føles det sådan. Og så er der dem der bare lige skal støttes så de forbliver på dette rette spor, som stadig vokser mere end hvad jeg overhovedet havde turde håbe på. Vi kan alle blive bedre dag for dag, ink mig selv. Jeg er så taknemlig for at få lov til at hjælpe så mange dejlige kvinder mod en meget sundere hverdag, sundere tilgang til tingene og ikke mindst en sundere krop, som jeg ved 100 procent vil gavne dem på alle måder. Her ser i blot en af de mange seje kvinder jeg har fået lov til at være en del af i et 3 måneders forløb @banditternesmoar Har nu fået kørt en masse gode rutiner ind i sin hverdag, med meget mere overskud til mand og børn. Hun har lært en del om hvad hendes krop har behov for og hvordan hun både skal spise og træning, med flexibilitet  hvor vi stadig lever “normalt” og spiser “normalt mad”  Hvis du går med drømmen om at få hjælp til at få en sundere hverdag, få sin drømmekrop, få mere livsglæde og ikke mindst blive mere glad for dig selv og dermed og blive en mere glad kone og måske få mere overskud til dine børn, så send mig en E-mail på info@helenehuttmann.com <3 Glæder mig til at hjælpe dig og byde dig velkommen på mit Team #trainingbyhelenehuttmann #personaltrainer #onlinecoaching #dubai #danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SINGAPORE