What doesn't kill you make you stronger!

Bedre sent end aldrig ;)

Heeeeey venner!

Ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre ude jer, ikke nok med i følger troligt med og støtter mig så er i der også altid når jeg står i problemer, i er simpelthen de bedste <3

Var enlige blevet færdig med at skrive et indlæg omkring min status her efter min 4. dag, som så nu er blevet til  5. dag 😉

Men kort og godt, jeg var ude for en dør første gang igår efter min cyste sprang sig selv i weekenden, og jeg har det meget bedre. Mine smerter er så småt begyndt at aftage og igår spise jeg kun meget få smertestillende og i dag har jeg slet ikke spist nogen ”endnu” sååååå det jo bare pisse dejligt 😉

Ud over det så fik jeg også trænet igår for første gang i fire dage, det var meget dejligt, men jeg blev hurtigt træt og blev lidt svimmel, men tror simpelthen det er grundet af kroppen har været helt nede i gear i så mange dage og så køre jeg bare på som var alting normalt, hehe. Jer der kender mig ved nok godt hvad jeg snakker om..

Har ikke rigtig det der mellem gear, det alting eller ingenting 😉 ( Ja ja, vi har jo alle sammen noget vi kan blive bedre til, ik? )

Men igen, AF HJERTET TAK, for alle jeres søde hilsner & tanker, det betyder meget mere end i aner, og jeg elsker det <3

Ha’ en fantastisk dag <3

Knus Helene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What doesn't kill you make you stronger!