Mit nye udendørs kontor.

Dubai. Venner. Kæreste. Fremtid.

Okay venner 😀

Tak for alle jeres spørgsmål tidligere på Instagram. Jeg har valgt at sammensætte nogen af dem jeg fik flest af og prøve at besvare dem så godt som muligt 🙂

Overordnet det jeg kommer til at skrive om, Dubai, hvorfor jeg flyttede her til, hvordan det er at starte et nyt liv op, få venner og bekendte. Min kæreste og fremtid/familie med ham.

Håber du vil læse med, blev lidt klogere på mig<3

Jeg flyttede til Dubai fordi jeg boede i Monaco og var ikke klar til at flytte hjem til Danmark.

Nogen måneder inden jeg valgte at flytte til Dubai havde jeg leget med tanken om hvor jeg skulle flytte hen efter Monaco, for at flytte hjem til Danmark var jeg hvertfald ikke klar til, så den mulighed røg hurtigt af listen.

Dernæst havde jeg været på en ferie i Dubai 2-3 måneder for inden og allerede der, leget lidt med tanken om dette kunne være det nye for mig.

Jeg flyttede hjem fra Monaco, eller det vil sige mit hus i Danmark er lejet ud, så jeg flyttet hjem til min far og boede på et værelse hos ham til jeg fandt ud af hvad der skulle ske i mit liv.

Det hele var jo en omvæltning for mig og anede ikke om jeg skulle gå til højre eller venstre.

Men jeg vidste hvad jeg ville arbejde med og at jeg ikke skulle bo i Danmark.

Så langt så godt 😛

Næste step var så at jeg skulle finde ud af hvor det skulle være? ” mindre detalje” hihi 😛

Nå, men som nævnt tidligere så havde jeg en kærlighed for Dubai, ikke noget nogen vidste noget om, så da jeg fortalte min familie at jeg vil flytte til Dubai, og at jeg havde lejet et værelse fra den 1. Okt. sagde de  ”AF HVAD GØR DU”?????

Og så kom bekymringerne eller :

Hvad skal du dog i Dubai?

Du kender jo ikke nogen?

Du har ikke noget job?

Det virkelig langt væk!

Hvorfor lige Dubai?

Hvordan vil du klare dig?

Hvor har du dog den idé fra?

Helene, bliv nu hjemme……..

Det var bare en lille bid af de spørgsmål min familie kom med og til det svare jeg kort og enkelt :

Jeg vil starte min egen forretning, jeg vil være coach, personlig træner, kostvejleder.

Jeg vil hjælpe andre med at få det bedre med dem selv, jeg vil gøre en forskel.

Hvortil de igen svare, jamen Helene, det kan du jo også gøre her hjemme fra.

Hvortil jeg svarede : Ja, men jeg vil bo i Dubai, Bum.

& 14 dage efter lande jeg i Dubai og har boet her lige siden. Min forretning køre super godt, den gro og det gør jeg også 😀

Nogen gange handler det bare om at følge sit instinkt, sin mave fornemmelse og turde at springe ud i det. (hvis du ønsker at læse om min første uge i Dubai, så er der et opslag om det her på bloggen)

Venner 😀

Venner betyder alt, især når man bor på den anden side af kloden som jeg og ikke lige har min familie jeg kan komme til.

Det betyder også at man bliver meget hurtig tættere end jeg vil tror man ville gøre hvis jeg havde mødt mine nuværende venner hjemme i Danmark.

Vi er alle sammen i samme båd hernede fordi vi er alle langt væk hjemme fra og vi har ikke mor og far lige om hjørnet.

Jeg mødte alle mine venner kort efter jeg flyttede hertil, faktisk inden for den første måned.

Føler mig simpelthen så priviligeret at have så mange søde dejlige veninde omkring mig som jeg ved der vil være der for mig i en hver situation, hvis jeg skulle for brug for dem.

Men på den anden side så har tanken også strejfet mig, at Dubai er jo ikke ”forever” folk flytter til og fra Dubai i tide og utide.

Hvordan ville jeg havde det her i Dubai, hvis alle mine veninder ikke var her?

Hvis de nu flyttede eller jeg nu flyttede?

Lige nu er alt perfekt, men hvordan ser fremtiden ud?

Hvor er jeg om 1 år?

Selvom jeg har et godt netværk hernede og jeg har de dejligste veninder, så betyder det heller ikke at jeg ikke kan føle mig alene, for det kan jeg bestemt.

Jeg føler mig tit alene.

Men jeg er god til at være alene og jeg elsker det, nogen gange mere end andre.

Men kender i det der tomrum, hvor man bare føler sig helt ene og alene i verden. Alting bare står i stampe. Man rykker sig ikke. Man udvikler sig ikke. Og bare har følelsen af, hvad skal jeg nu? Hvordan bliver jeg bedre? Hvordan kommer jeg videre? Hvordan får jeg mere succes? Hvad er next step for mig? Den ene dag tager bare den anden…..

De tanker og perioder har jeg hvertfald..

Tror det er perioder vi alle sammen har og det sundt, fordi det er når vi er mest ensomme vi tænker mest og når vi tænker så udvikler vi os, og hvor man er god til at udvikle og iværksætte på samme tid, så kommer der som regel noget godt ud af det på den ene eller den anden måde.

Jeg er blandet i gang med et nyt projekt som jeg glæder mig MEGET til at dele med jer en gang i foråret, Wuuuhuuu 😀 😀

Nå, nu kommer vi til min kæreste og vores fremtid…

Er i klar?

Hihi, den bliver kort men godt 😀

Jeg mødte min kæreste her i Dubai, ca 14 dage efter jeg flyttede hertil.

Vi datede de første mange måneder og den 19. Februar 2018, tog han sig samme til at spørge mig om jeg ville være hans kæreste.

(Det gjorde han forresten på en meget sød måde, han inviterede mig ud at spise på en af mine favorit restauranter nede på JBR, hvor han kom og hentede mig, og i det jeg er på vej ud til ham i bilen, står han med en kæmpe buket langstilkede røde roser og de fineste chokolade.. Vi ankommer til restauranten, sidder og hygger og snakker lidt hvor efter han så giver min et kort hvori der står at han er nu klar til at være min kæreste, hvis jeg vil være hans, og så var jeg jo solgt til stanklakridser)

Og bare lige for at understrege, så JA det var en engangsforstilling og det ikke sket siden 🙁 😀

Jeg er han’s første rigtige kæreste (han har haft 1 kæreste i High School) så men denne info vil jeg bare lige understrege at det ikke fordi tingene går i 6. gear herhjemme 😀

Min kæreste skal/skulle først til at lære hvordan man var i et forhold, hvordan det var at have en kæreste, det der med at man har en anden man skal tage hensyn til, at der er en der forventer noget af en osv..

Meget, meget, meeeeeeeeget STOR omvæltning for mig, fordi jeg har været i forhold siden jeg var 15 år (dog med et par forskellige gutter) hihi

Det har været hårdt arbejde at nå hertil hvor vi er idag, men det har været det hele værd og min kæreste gør hvad han kan og den dag i dag er jeg meget glad og tilfreds <3

Men det gør også at det med at få børn osv, som jeg enlig har været klar til de sidste par år, ikke er noget der er på tale lige nu.

Der er mange ting der spiller ind, Bla. at vi bor i Dubai og at det ikke er lovligt at få børn uden for ægteskab, hvilket jo betyder at vi skal giftes før vi kan få børn hvis det skal ske her i Dubai.

Så der er mange faktorer der spiller ind 😀

Men børn det skal vi have og giftes det skal vi også helt sikkert (lille hit) ”bare øv min kæreste ikke forstår dansk) haha 😛

Når bloggen, jeg vil så små runde af for i aften, håber jeg fik svaret på lidt af jeres spørgsmål omkring, Dubai, venner, kæreste og fremtid.

Skal nok få lavet en masse indlæg med svar til alle de andre spørgsmål 😀

Skriv gerne en kommentar hvis du kunne lide at læse med & hvad du ønsker mere af på bloggen 🙂

Tak fordi du læste med <3

God aften, Knus Helene

 

 

5 kommentarer

 • Lene

  Du er bare så god til at sætte ord på dit liv og oplevelser.
  Hvordan er det at bo i et muslimsk land? Er der mange hensyn?
  Knus ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Solgt til stanglakridser 😂 Har aldrig hørt det før, men du må også være fra Fyn- det er i hvert fald kun fynboer der siger sådan (🙋🏽‍♀️) hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hilbert

  Du er en fantastisk elsker at følge dig🏋🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Hüttmann

   Tusind tak Pernille, det jeg glad for <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye udendørs kontor.