Todays booty workout

Min egen booty transformation det sidste 1,5 år

 

Okaaaaay, her får i den så…. 😉

Hvad synes i?

 

Når jeg selv sidder og kigger mine billeder igennem, så kan jeg virkelig se en kæmpe forskel, men det værste ved det hele er at jeg ”dengang” synes jeg havde en STOR RØV.. Altså ikke som i en rund stram lækker numse, men som i en stor slatten røv :/ alle pigers hade scenarie. Ja de tanker har jeg altså også engang imellem.

Jeg elsker min krop, men jeg er langt fra altid tilfreds. Jeg knokler for at have den krop jeg har og heldigvis for, jeg elsker at træne, og spise sundt, (for det meste) som i jo nok ved så elsker jeg champagne og chokolade 😛 og det jo ikke ligefrem fordi det giver sixpack og rund røv, hvis bare det gjorde 😀

 

Men når det er sagt, så har vi alle sammen vores at slås med og jeg har bla. altid være ked at mine inderlår og at jeg ikke har haft nogen særlig rund fyldig  numse.

Så her for 1,5 års tid siden, besluttede jeg mig for at nu skulle det være slut, nu ville træne så meget røv som muligt, fordi jeg synes det er såååååååå FLOT med en lille stram rund numse, så det ville jeg gerne gi mig selv..

Og shit hvor har jeg fortrudt det mange gange, jeg skal virkelig KÆMPE for min muskel masse. Nogen skal bare kigge på en vægtstang så popper mullerne bare, så heldig er jeg desværre ikke, jeg skal KNOKLE R…. UD AF BUKSERNE, bogstavligt talt.

Så nu når jeg sidder at sammenligner mine billeder fra December 2016 og nu her Juli 2018, så har mine mange timer i træningscenteret alligevel gjort en forskel <3

Og til den nysgerrige sjæl, JA jeg har også strækmærker på min inderlår,  jeg er bare en kvinde, og  jeg er ikke perfekt  😉

 

Lost of love xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays booty workout