Mosque Abu Dhabi

Min første uge i Dubai

img_3793

Min første uge i Dubai

Solen begynder stille at titte frem, fuglene pipper og jeg er så småt ved at få øjne.

Min første dag i mit nye eventyr er der nu taget hul på.

Ligger i min store dobbeltseng på det lille værelse jeg nu har lejet, og kigger rundt.

Tankerne flyver rundt i hovedet på min men alligevel har jeg en indre ro som aldrig før.

Selvom alt er nyt, spændende, uforesigligt samt ikke aner hvad min fremtid byder på, så føler jeg mig godt tilpas.

Jeg ligger og nyder denne stund et øjeblik med et stort smil på læben.

Jeg har lavet en lille ’’to do’’ liste mht hvad jeg skal her den første uge, og min første dag startede allerede super godt, jeg havde nemlig en kaffe aftale ved middagstid, med en sød pige som ville tage godt i mod mig. Hun ville hjælpe mig med at få handlet lidt ind så jeg lige kunne klare mig her de første par dage.

Nu tænker i sikkert, hmmm handle ind? Jamen er det ikke nemt nok? Det vil bare at gå ned i supermatket?

Det tænkte jeg også, men sådan er det altså ikke hernede og slet ikke når man bor ude i ørken som jeg.

Man kan ikke ’’Gå’’ rundt i Dubai. Man skal køre. Alt er simpelthen så stort vildt og voldsomt hernede. Ligesom du tror du er her hvor det sker, i blandt verdens største og højeste bygninger, lige så hurtigt kan du ende i ørkenen, hvor vejen bare lige pludselig ender.

Men hvor med om alt er, så tog denne søde pige super godt i mod mig og hun er den dag i dag stadig et godt bekendtskab

Når man får denne skøre ide som jeg, med at nu river jeg pløkkeren op og føler mine drømme.

Så lyder det enlig meget nemt og lige til, i mine øre. Så der var ikke så mange spørgsmål at sætte ved det. Fordi hvis andre kan så kan jeg jo også.

Jeg vendte jo selvfølgelig mine drømme samt sitiuartion med min familie og nære venner. Og de bakkede mig op og gjorde hvad de kunne for at støtte mig, i denne ide om Dubai. (selvom de nu var glade for at have mig tilbage i dk efter mit skønne eventyr i Monaco)

Men her kom spørgsmålene så ellers, har du fået noget job dernede? Kender du nogen?

Har du nogen indkomst? Hvad med bil? Og lejlighed? Har du nogen venner som kan hjælpe dig i gang? Og jeg måtte jo så indse at jeg kunne svare blankt nej til det hele udover at jeg have et værelse jeg havde lejet for stund.

Så måtte resten komme, jeg valgte ikke at tænke så meget over det hele men bare tage det som det kommer og så var jeg sikker på det hele nok skulle gå.

Tilbage til min første dag.

Jeg har nu fået handlet ind og kommet nogenlunde på plads på mit værelse og er nu nået til næste step på min to do liste.

Bil – Jeg skal selvfølgelig have en bil at køre i så jeg kan komme rundt.

Men igen så køre vi low class, så jeg ringer til det udlejeningsfirma og fortæller at jeg gerne ville leje en bil og den må gerne blive leveret så hurtigt som muligt, så jeg kan komme ud og se Dubai.

Det var intet problem, lyn hurtig og god service og 2-3 timer efter havde jeg nu bil.

Jeg glædet mig til at komme ud og køre i Dubai, komme lidt rundt og se nogle forskellige Fitnesscentre mm.

Når men når Helene er på tur ude i den store hvide verden, så går det ikke stille for sig og det gør det heller ikke hernede (det skal jeg da lige love for) hihi – For holy moly de køre som vinden blæser, mildes talt.

Ikke nok med at motorvejene er 6-8 spor så køre de både inde om og uden om på samme tid, og kan de lave en pivotte så gør de også det 😉

Det ikke kedeligt i trafikken hernede, gudskelov er jeg rigtig god til at køre bil.

Jeg komme ned i det Gym, som omtales som det største, bedste, mest motiverende samt meget atlet præget Gym her i Dubai som hedder Train SF.

Og lige som jeg træder ind af døren følte jeg mig allerede velkommen.

Magen til søde og dejlige mennesker skal man lede længe efter. Hold nu op.

Jeg fik nu denne følelse ’’helt nede i maven’’ det lige præcis derfor jeg er flyttet til Dubai.

Hele mit ideialt omkring Dubai holdte bare stik. Søde dejlige mennesker, der hjælper hinanden, støtter hinanden og er der for hinanden. Det lige nøjagtig det jeg har gået og drømt om.

Der plads til os alle sammen og der ingen form for konkurrence (hvem er bedst) No Way! Vi alle lige gode og på samme bølgelængde ’’Det lige noget for mig’’

Jeg er kun lige trådt ind i Gym’et før der allerede er en der stopper og siger ’’Hej’’ er du ikke ny her, velkommen til, hvad hedder du………. Og så kørte det ellers bare derudad. Og allerede inden jeg forlod Gym’et havde jeg allerede fået en håndfuld bekendte og min første invitation til en fødselsdagsfest på Nikki Beach.

Så meget input på, så kort tid. Det må da siges at være en drømme start på et nyt eventyr

Tak fordi i læste med, vil i høre mere?

Knus Helene

img_3785img_3788img_3796img_3787

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mosque Abu Dhabi