RABATKODE TIL DIVAFITNESS

Mosque Abu Dhabi

dsc00798Når man er bosat i Dubai og ikke laver andet ind at arbejde og ellers besøge de seværdigheder der er her i Dubai, så det godt man får sin søster på besøg som er meget kulturel og bla. gerne vil til Abu Dhabi og se den berømte Moske, som i øvrigt kun ligger små 2 timers kørslen fra Dubai.

Så som den gode søster jeg nu er så opfylder jeg jo min søsters ønske om at komme til Abu Dhabi og se den berømte Moske.

Når det er sagt, så griner vi meget når vi er sammen, vi laver faktisk ikke andet 😀

Det gjorde vi også på vores 2 timers køretur til Abu Dhabi. Så selvom køreturen var lang og det var 30 grader udenfor så gjorde det ikke et spor.

Min søster er ekstrem klog og smuk, men hun kommer stadig med mange gode, og det gør hun flere gange dagligt, hvilket jeg elsker og gør hun sørger for at mine lattermuskler bliver aktiveret til UG.

Hele vejen til Abu Dhabi var et fest og Sophia (min søster) havde snakket så meget om den moske og undersøgt alt omkring den, her iblandt også at man skulle have burka på og at man ikke måtte vise sit hår.

Sophia glædet sig faktisk til at prøve det og så utroligt meget frem til at få en masse smukke billeder i disse fantastiske omgivelser.

Jeg vil tage jer med på en lille rundtur i moskeen og jeg vil linke det hele hvis i en dag skulle komme til Dubai og få lyst til at opleve denne smukke Moske.

dsc00783dsc00841dsc00927dsc00930dsc00933dsc00936dsc00997dsc00986dsc01000dsc01027

 

Vi kommer frem til denne smukke Moske som i lige har set og det var en super smukt og jeg er meget glad for at vi fik set den sammen, ellers resttere sagt jeg er glad for jeg så den i Sophia’s selskab 🙂

Vores fest den forssatte nemlig igennem hele Moskeen 😀 😀

Ikke nok med det så, som i ved skulle vi have burka på, og det var drøn varmt og solen den bragede igennem, da vi så kommer ud i bilen igen og snakker om vores oplevelse derinde siger min søster så (som på daværende tidspunkt sidder i en stropbluse) ”Søs – Ja Sophia – Har jeg fået sol på skulderne? Jeg knækker fuldstændig sammen af grin, Nej Sophia, du har haft burka på” 😀

Så var lattermusklerne igen aktiveret og vi var klar til vores hjemtur til Dubai igen 🙂

God dag, Knus Helene

 

 

Praktisk info :

Indgangen er GRATIS

Man få udlevert en burka til låns

Man kan køre direkte til Moskeen

https://www.szgmc.gov.ae/ar/Home

 

 

Nåååår ja, i skal da ikke snydes for lidt videoer 🙂

img_2111 99ce78da-56eb-4305-96ee-07e43b234984  21ab1541-c8f0-477c-8b22-f3a895695dcb

1 kommentar

  • Pia

    Flotte billeder!
    Grand Mosque er noget af det smukkeste – jeg elsker især at besøge den ved solnedgang, når den bliver oplyst af projektører (og temperaturerne falder lidt!!!). Jeg er i det hele taget ret vild med Abu Dhabi, hvor min søn boede i nogle år – kommer der heldigvis stadig fra tid til anden, for der er bare så specielt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL DIVAFITNESS