3 KONG øvelser der 100% aktivere dine baller.

What doesn’t kill you make you stronger!

Min søndag plejer at være den bedste dag på uge, det nemlig den store dag for alle mine seje klienter som der skal sende mig vægt og form billeder, samt hvor vi snakker om deres process mm.

Jeg elsker at være der for mine klienter og i det hele taget elsker jeg mit job, det at så mange seje piger stoler på mig og det jeg anbefaler samt min viden, resultater osv.

Det jeg nok prøver at få sagt mellem lingerne er at jeg har meget kontrol i min hverdag, eller med andre ord, det mig der bestemmer og jeg elsker det. Det at kunne lede andre mod succes og det kan kunne gøre så meget godt for andre, se dem blomstre og få mere livsglæde er det, der driver mig.

Men min søndag satte lige pludselig hele mit liv på standby………

Jeg har de seneste par dage haft en del mave kramper, men jeg tænkte at det nok var min menstruation der var på vej, selvom det godt nok gjorde mere ondt end normalt. Men jeg har en rimelig høj smertetærske så jeg tænkte ikke nærmere over det, men det gjorde alligevel ondt nok til jeg tog på apoteket og købte nogle smertestillende.

Dagen efter ”søndag morgen” vågner jeg op med ligeså mange kramper i mit underliv, hvilket får mig til at tænke en ekstra gang, (der noget galt her) så jeg skriver til min læge her i Dubai, hvordan jeg har det og hvilken symptoner jeg har og hvad jeg evt kan gøre ved det..

Hun skriver nogle eksempler på hvad det kan være og at jeg heller lige må komme ind til en ultralyd scanning så vi kan være 100% sikker på hvad er..

Jeg får en tid nogle timer efter og jeg kommer ind til denne scanning og det viser sig så at jeg har haft en cyste på mine æggestokke og dette skyldes de voldsommesmerter fordi den er sprunget af sig selv.

I dette øjeblik brød min verden sammen. (Jeg havde været inde og læse om nogle af de eksempler hun gavn mig, ”det skulle jeg ikke have gjort og man skal heller ikke tro på alt hvad man læser” så da hun siger det er en cyste, var jeg udemærket godt klar over hvad det var) Her kunne jeg godt mærke at jeg var langt væk hjemmefra, langt væk fra alting og det man havde allermest lyst til var bare at kunne få lov at være ked af det og være hos sin familie. Cyster er ikke godt, men bare noget man skal igennem/over og i og med min cyste er sprunget af sig selv ligger den stadig inde i maven og det gør jeg har sindsyge mange mave smerter og det vil jeg have de næste par dage til den er ude at kroppen igen.

Men dette var ikke muligt, men som det gengse ordsprog ” what dosen’t kill you make you stronger” og det må sige sig at holde stik.

Der er forskellige former for cyster, i det fleste tilfælde er det bare en vandcyste, og i værste tilfælde er det kræft.

Min læge gav mig den gode nyhed at det 99,9% var en vandcyste. Men ville lyve hvis jeg sagde at man ikke når at tænke de værste tanker.

Også fordi jeg aldrig har fejlet noget før, så med dette lille chok tænker man lige lidt ekstra over livet.

Udover det så fik jeg desværre den dumme besked med i købet at jeg har store muligheder for at få det igen, og at jo flere gange man/jeg får det jo større er chancen for at blive steril, så jeg fik denne med på vejen ”du skal nok ikke vente til du er 40år med at få børn”

Men i dag er det mandag og det er en ny dag og jeg er knap så ked af det som igår, livet går videre og selv for sådan en viljestærk og selvstændig kvinde som mig kommer er også uforligelige ting ind af døren som man helst ville have være for uden.

Det der gjorde mig mest ked af det var at jeg intet kan gøre ved det, hverken for at forbygge det eller for at forhindre det sker igen, og den skal lige sluges.

For jeg har jo som sagt aldrig prøvet at kæmpe mod noget som ikke er lykkes for mig, så når man lige pludselig står foran noget du intet kan gøre noget ved andet end accepterer så gør det lidt ekstra ondt.

Så venner <3 Husk og nyd hinanden, værdsæt jeres liv og at i er sunde og raske, det kan ikke købes for penge.

Knus Helene

8 kommentarer

 • Maria

  Hej smukke du. 🌸 Håber du er okay, jeg ville bare sige at jeg har været ramt af mange cyster og har stadig en del på mine æggestokke!
  Jeg har jo fået Anton, så op med humøret. Du må ikke være nervøs♥️ Rigtig mange kvinder døjer med det.
  Knus herfra Maria (frisør skolen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Hüttmann

   Hej søde Maria.

   Dejligt nyhed <3
   Knus Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej søde Helene. Jeg har selv oplevet en cyste der sprang og vågnede med skrig og gråd – noget nær det mest smertefulde og skræmmende jeg har prøvet. MEN! Har aldrig oplevet det igen efterfølgende! Det er ca 8 år siden. God bedring – du er sej ❤️ Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Hüttmann

   Hej Trine.
   Tak for din søde besked, dejligt du ikke har haft det siden, kan kun håbe på det heller ikke sker for mig igen. <3
   Knus Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene aagaard

  Sender dig de kærligste tanker❤❤❤ selvom du er langt hjemmefra er du ikke alene
  Knus Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ❤️❤️❤️❤️ Ville ønske jeg kunne holde om dig, nusse dig og være tæt på dig, lille skat 😘❤️😘❤️ Ved du er stærk og kommer igennem de næste dage 😘😘😘
  Elsker dig himmelhøjt ❤️❤️❤️
  Kys fra mor 😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 KONG øvelser der 100% aktivere dine baller.