Strawberry Protein Ice Cream

Er du også en af dem der hader papirarbejde?

 

img_7040

Er du også en af dem der hader papirarbejde?

I er simpelthen så heldige hjemme i dk, det køre det hele elektronisk og hvis bare du har dit nemID så skal du det hele hjemmefra. Du kan blive skilt elektronisk hvis bare du bruger dit nemID 😀

Sådan fungere det ikke helt her i Dubai, bare du skal ned og handle lidt småting, så når du 24 forskellige kvitteringer og jeg ved ikke hvad, hihi.

Når men i ved jo at jeg har haft en del bøvl mht mit Visa (Emirates ID) hernede, men nu er alt faldet på plads og jeg har fået mit 3. års opholdstilladelse, det betyder så også at nu, når jeg har fået det så er alt, nemt for mig da jeg er resident hernede.

Next step for mig er at jeg til nu har kørt rundt i en leje bil (en lille skralderkasse) man må jo ikke hvorfor jeg er her i Dubai. Det er jeg kun grundet en ting og det er for at lave penge. Så hvis jeg ikke har råd til en stor lækker øse, så skal jeg bare ha den mindste lille dyt. Der ingen mellemklasse for mig. Det enten eller. Men hvor med om alt er, så har jeg lejet denne lille sag (penge lige ud af vinduet) fordi jeg ikke havde fået mig Emirates ID endnu, så det var ikke muligt for mig at købe en bil.

Men nu har jeg jo fået mit Emirates ID, så det første jeg skulle investere i var jo selvfølgelig en bil, så jeg ikke spilder mine penge på at leje en bil længere.

Jeg har fundet den sødeste lille dyt (ikke noget fancy, men perfect til mit behov)

Så nu kommer min smøre for i dag 😉

For at jeg kan købe en bil og den kan blive registreret i mit navn, så skal jeg selvfølgelig også have et Emirates kørekort.

Så det tænker jeg ¨easy¨ jeg undersøger lige hvordan det hele fungere, og så køre jeg lige det i morgen tidlig, det kan ikke tage alverdens tid at få fikset det. (jeg blev i den grad klogere)

For at skifte sit kørekort skal man have.

(1) Et NOC Letter for det firma jeg er stiftet under (det havde jeg medbragt hjemmefra)

(2) Et NOC Letter fra The Creative Zone

(3) Oversat sit kørekort fra Dansk til Engelsk og derefter til Arabisk.

(4) Synsprøve (eye test)

(5) Billeder, du skal bringe 8 og de skal kun bruge 1, (så hvis nogen ønsker et billede af mig hvor jeg linger en meget sød straffefange, så sig endelig til 😉

(6) Og så derefter kan du få dit Emirates/Arabiske kørekort.

Umeldbart lyder det måske meget nemt og ligetil, det gjorde det hvertfald i mine øre.

Jeg tænkte, det tager noget et par timer og så er jeg på vej retur igen,,,,,yeeearh right 🙂 haha

Første stop var easy, det tog kun 1 TIME og kostede 800,- for et stykke papir, årrh gud

Andet stop, gik smertefri kommer ind i butikken og der er kun mig, så igen tænker jeg easy, lige indtil de fortæller mig at de ikke oversætter mere fordi de har ikke lige fået fornyet deres licens, så mig hen til en anden forretning der oversætter fra engelsk til arabisk, endelig finder jeg en, og jeg beder denne mand om at oversætte dette for mig og han siger det ikke noget problem, men du kan først få det i morgen, og jeg siger så, det kan ikke komme på tale, jeg skal have mit kørekort med retur i dag, så melder han fint tilbage, ¨det kan du sagtens men så skal du lige betale dobbelt op¨ (og mig igen, say what??) det kostede så 1200,-

Når men jeg havde ikke andet valg end bare at hoste op og betale.

Efter det så skulle jeg lige have taget nogle nye billeder og man skal mindst medbringe 8 billeder, selvom de kun skal bruge 1 og så kan jeg så få 7 søde billeder med hjem igen (jaaaaa tak) det kostede 50,-

Nå, nu det sidste step og det, kan kun blive en bedre oplevelse, end de første 2.

Det blev det så også. Mig hurtig ind til eye test, det tog 1 minut, kostede 200,-

Derefter aflevere alle de papir jeg havde indsamlet hele formiddagen, det tog 20 min så havde jeg mit nye kørekort i hånden og alt er perfect. Det kostde 1200,- og jeg er 3450,- fattigere.

Så har jeg en køretur på 1,5 time hjem igennem ørkenen, (igen easy) lige indtil jeg når afkørelsen hvor jeg bor og skal dreje af, så begynder bilen at sige mærkeligt og den vil ikke reagere på gassen, hmmmm.

Hvad nu, ikke flere bump på vejen i dag.

Men jo jo, bilen går totalt i stå  MIDT UDE PÅ MOTORVEJEN, men får jeg den heldigvis ind til siden og får ringet til firma jeg har lejet den fra og fortæller dem at jeg stiller bilen her mit på motorvejen og de skal levere en ny for jeg skal ud og ha klienter.

Jeg får bestilt en uber og kommer hjem og venter nu på min nye bil bliver leveret og den kommer så efter 2 timer. (på ingen måde hurtig servise) Men jeg får bilen, så jeg kan passe mit job og altid ender dejligt.

Jeg fik mit nye kørekort, jeg stadig i live efter defekt bil stoppede mit på motorveje (de køre som død og H…… hernede) så gud’ske takke lov for det.

Jeg fik passe mine klinter.

OG jeg får min nye bil i morgen, yeaaaaaah <3

Så følg med i morgen, hvis du er nysgrrige for at se min lille nye dyt.

Ha’ en dejlig aften, Og for resten,

’’reminder til mig selv’’ selvom jeg havde jeg en shitty day og synes det hele bare var noget møg, så det var det bare materielle ting, så længe man er sund og rask og kan bevæge hænder og fødder så skal vi være lykkelige.

Positive vibes <3

Knus Helene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strawberry Protein Ice Cream