3 MÅNDERS FORLØB

Mit nye udendørs kontor.

Hey bloggen.

Det har været en evighed siden jeg har opdateret jer, grundet alt for meget at se til her i Dubai.

Men kort og godt, har haft en masse PT, travlt med mine fantastiske online piger og en lille (Get Away) til Maldiverne. Hvilket var lige så fantastisk som jeg huskede.  I øvrigt noget jeg vil anbefale alle.

Maldiverne er intet mindre en unreal! <3

Når men tilbage til mit nye udendørs kontor 😀

Når man har sit arbejde ”hjemme” som jeg har så er det for mig vigtig at være i nogle dejlige, rolige omgivelser.

Når man sidder meget på sin computer og knokler, betyder det meget for mig at jeg føler mig komfortable og at der er lyst og lækkert. Det har været for varmt her i Dubai til at kunne benytte vores balcony så derfor har det ikke være en muligt at sidde udenfor at arbejde, men men men nu er vi jo gået vinter tiden i møde så det betyder også at temperaturen falder og at vi nu kan rykke udenfor uden at skulle være nødsaget til at sidde i bikini.

Så nu føler jeg nærmest at jeg er født på ny, jeg har nemlig inviteret i nye havemøbler så jeg kan få et udendørs kontor.

Så nu kan jeg sidde herude og arbejde de næste mange måneder <3 Wuuhuu..

Og hey, hvad synes du om mit nye kontor?

God dag 😀

Knus Helene

1 kommentar

  • Lene

    Det ser så flot ud. Er det svært at vænne sig til varmen dernede? Knus fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 MÅNDERS FORLØB